I dag er der 
3
3
 ledige job på jordogvidenjob.dk

Information til jobannoncører

Målrettet og effektiv jobannoncering
I tæt samarbejde har JA og mediehuset DG Media as - som i forvejen varetager al salg af annoncer til JA nyhedsbrev og fagbladet Jord & Viden - udviklet jobportalen Jordogvidenjob, hvor vi tilbyder målrettet og effektiv jobannoncering overfor rådgivere, forskere, ledere, undervisere og andre inden for områder som jordbrug, naturforvaltning, miljø mm.
Din annonce præsenteres i en kontekst af JA’s seriøsitet, vejledning og fokus på karriere og arbejdsliv.


Konkurrencedygtig pris

Til en konkurrencedygtig kontaktpris leverer JA de medier, du skal bruge i rekrutteringen af de bedste medarbejdere.


Få kontakt til de rette kandidater - også dem, som er i job

Når du opretter en jobannonce på Jordogvidenjob, rammer du målrettet de aktive jobsøgere. Men hvordan kommer du i kontakt med attraktive passive jobsøgere?
Da denne gruppe i mindre grad orienterer sig om nye jobmuligheder via Jordogvidens søgefunktioner, nås den bedst gennem andre medier. Kombiner derfor din jobannonce på Jordogvidenjob med en printannonce i fagbladet Jord & Viden eller et joblink i JA's nyhedsbrev.


Joblink i nyhedsbrevet

Når du har oprettet en stillingsannonce på Jordogvidenjob, kan du få et link til den i JA's nyhedsbrev og nå ud til endnu flere potentielle medarbejdere. Det online nyhedsbrev udsendes typisk to gange månedligt til cirka 5.200 medlemmer.
Nyhedsbrevet er et yderst velegnet annoncemedie såvel selvstændigt som i samspil med fagbladet Jord & Viden og Jordogvidenjob.


Kontakt

Ønsker du at annoncere, eller har du spørgsmål, så kontakt DG Media as på tlf.: 70 27 11 55. Du er også velkommen til at sende din annonceordre til DG Media as på epost@dgmedia.dk. DG Media as vil herefter sørge for, at din stillingsannonce bliver oprettet på Jordogvidenjob.


Læs også mere på: http://www.dgmedia.dk/medier/jord-viden/