I dag er der 
3
3
 ledige job på jordogvidenjob.dk

Information om Jordogvidenjob

Velkommen til Jordogvidenjob! 
Jordogvidenjob er jobportalen for jordbrugsakademikere. Her finder du masser af relevante jobannoncer for dig, som arbejder med jordbrugsvidenskabelige områder. Jobportalen indeholder stillingsopslag inden for en bred vifte af de faggrupper, som jordbrugsvidenskab spænder over som:

- Forskere og videnskabelige medarbejdere
- Fuldmægtige og sagsbehandlere
- Konsulenter og rådgivere
- Landskabsarkitekter og -forvaltere
- Miljømedarbejdere og -konsulenter
- Produktudviklere og analytikere
- Salgs- og marketingmedarbejdere
- Undervisere

Lad en jobagent finde drømmejobbet til dig
En jobagent på Jordogvidenjob holder øje med alle nye job opslået på jobportalen og sender dig e-mails, når der kommer nye jobmuligheder, der matcher lige præcis dine interesser og kompetencer. På den måde er du hele tiden ajour med jobmarkedet.


Klik her og opret en jobagent


Profiljob
Jobannoncer på Jordogvidenjob indrykkes automatisk og uden beregning også i jobdatabasen Profiljob.
Profiljob-netværket består foruden JA (Jordbrugsakademikere) af følgende af Danmarks faglige organisationer: Bibliotekarforbundet, KL, Finansforbundet, HK/Kommunal, HK/Stat, Gymnasieskolernes Lærerforening, Dansk Magisterforening, Dansk Socialrådgiverforening og Dansk Psykolog Forening.

Medlemskab af JA
Hos JA findes medlemmer inden for jordbrugsvidenskab, miljø, fysisk planlægning, byplanlægning, bioteknologi, naturforvaltning, energi, ressourceøkonomi og fødevarer med funktioner som administration, forskning, undervisning, rådgivning og ledelse. JAs ca. 5.200 medlemmer er studerende, bachelorer og kandidater.


JA er medlem af CEDIA (European Confederation of Agronomist Associations), der har sin egen hjemmeside www.cedia.eu.


Klik her for mere info om medlemskab af DS


Ønsker du at annoncere?

På Jordogvidenjob får du de bedste kandidater inden for det jordbrugsvidenskabelige område. Vil du vide mere om Jordogvidenjob og dine muligheder for jobannoncering? Klik her.